Rabu, 1 April 2015

Cara Menghitamkan Rambut Uban (atau Botak) secara semulajadi dalam 10 Minit Sahaja?



Adakah anda seringkali menghadapi masalah kurang keyakinan setiap kali anda berada di khalayak ramai? Sehinggakan anda berasa malu untuk menghadirkan diri ke majlis-majlis keramaian? Atau pasangan anda sering mengeluh kerana anda kelihatan lebih tua daripada umur sebenar anda? Semuanya dek kerana UBAN.
                                       
Kini saya ingin kongsikan satu penyelesaian kepada satu masalah besar yang kerap kali para pelanggan saya hadapi iaitu berasa malu dengan uban yang memutih di kepala dan ingin kembali muda tak kira berapa usia mereka.

Tahukah anda? Masalah rambut berpunca daripada masalah kulit kepala. Kulit kepala yang bermasalah akan menyebabkan keguguran rambut, kelemumur, rambut terlalu kering, rambut berminyak, radang kulit kepala dan macam-macam lagi.

Saya baru berusia awal 30-an, tetapi sebelum ini saya juga seperti anda mengalami masalah keguguran rambut, kelemumur dan juga rambut beruban (bukannya satu kepala, tapi ada le jugak terselit-selit tu). Sehinggalah saya bertemu dengan produk ini yang sememangnya SUNGGUH AJAIB...Ia dapat menyelesaikan hampir keseluruhan masalah rambut saya.

              Ramai yang bertanya bagaimanakah untuk menghitamkan uban tanpa mengunakan inai (Menghitamkan rambut mengunakan inai adalah HARAM) yang selamat daripada bahan kimia dan kesan sampingan, maka di sini saya akan menerangkan cara yang berasaskan herba dan selamat digunakan oleh kaum lelaki dan wanita untuk menutupi rambut beruban.

UNTUK MAKLUMAT LANJUT KLIK DISINI ->> http://j.gs/162639/rawatanrambut


** Penggunaaan pewarna yang diperbuat daripada bahan kimia akan menyebabkan anda menanggung risiko di kemudian hari seperti kanser kulit dan sebagainya. Oleh itu, jika anda ingin cantik dan bergaya, anda haruslah memilih produk yang selamat dan diyakini bebas daripada kesan sampingan di kemudian hari.

           

Tidakkah Anda Inginkan
Rambut Sebegini?






wow...




mmm...geramnya...

atau....macam Brother ni...

 






Mahu Update produk-produk terbaru kami?
....Type alamat Emel anda dalam kotak dibawah dan klik "Subscribe":


Delivered by FeedBurner

Pengiklanan percuma, mudah.my. 188dbs, jobstreet, iklaneka, classified 1, media prima, tv3, tonton, khidmat pemasaran, facebook, twitter, sosial media, perniagaan online, online business, menjual produk, menyewakan rumah, jual tanah, beli kereta, free advertising, copywriting service, Pengiklanan percuma, mudah.my. 188dbs, jobstreet, iklaneka, classified 1, media prima, tv3, tonton, khidmat pemasaran, facebook, twitter, sosial media, perniagaan online, online business, menjual produk, menyewakan rumah, jual tanah, beli kereta, free advertising, copywriting service, Pengiklanan percuma, mudah.my. 188dbs, jobstreet, iklaneka, classified 1, media prima, tv3, tonton, khidmat pemasaran, facebook, twitter, sosial media, perniagaan online, online business, menjual produk, menyewakan rumah, jual tanah, beli kereta, free advertising, copywriting service,

 KLIK IKON TWITTER & FACEBOOK DIBAWAH & KONGSI PRODUK YANG BEST BEST KAT SINI DENGAN MEMBER KORANG !

0 ulasan:

Catat Ulasan

Emelkan pertanyaan anda ke Mudah2u.covu@yahoo.com.my

atau PM melalui ruang komen dibawah
(JANGAN LUPA LETAK EMEL UNTUK KAMI REPLY BALIK).